Ordna din egen sommarfrisyr


Kanske så har besöken hos en frisör varit minimal nu under pandemin och du har fått göra det mesta själv hemmavid när det kommer till frisyrer. Nu är det sommar och kanske du vill ordna med din egna sommarfrisyr. Vi ger dig tipsen.

Det bästa du kan göra är att köpa hem löshår. Detta kan underlätta för dig när du ska skapa din frisyr. Du kanske inte lyckades med den senaste klippningen hemma och vill dölja dina misstag eller så kanske du har ett tunt och frissigt hår som du vill fylla ut med äkta löshår för att kunna se något så när normal ut under sommaren.

Förhoppningsvis efter semestern och sommaren så börjar samhället att öppnas upp och vi får återgå till det mer normala. Boka en tid hos din frisyr då och få till det som åstadkommits under de senaste året. Det kommer att bli en magisk upplevelse att få en professionell frisör som tar hand om din kalufs. En ordentlig klippning som inte gjort på över ett år kommer att göra dig gott.

Så klart så kan du i fortsättning använda dig av det löshår som du köpt och träna på att skapa egna frisyrer. Övning ger färdighet och du ska se att du så småningom kommer att lyckas och få till frisyrer som du vågar gå ut med.